Werken Koninklijk Conservatorium binnenkort op kruissnelheid

March 24, 2017

Het Koninklijk Conservatorium in Brussel is helaas één van de soapdossiers die regelmatig terugkomt. Het is en blijft pijnlijk te moeten aanschouwen hoe één van onze Brusselse monumenten verloedert en verkommert. Gelukkig kon minister Crevits (CD&V) mee voor vooruitgang zorgen in het dossier. In de commissie liet de minister op mijn vraag weten dat alle euvels van de baan zijn en we in TGV-tempo de werken zullen aanpakken. Ik zal ook de werken blijven opvolgen vanuit de commissie om de trein op kruissnelheid te krijgen.

 

 

"Werken Koninklijk Conservatorium binnenkort op kruissnelheid"

JORIS POSCHET

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Minister Dalle ondersteunt experimentele Brusselse jeugdprojecten

January 15, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square