top of page
Zoeken
  • CD&V Ukkel

Ukkel: Arme fiets!


Ukkel heeft sinds jaar en dag voorrang aan de auto gegeven. Dit maakt de mobiliteitsproblematiek enorm. Het openbaar vervoer verbetert maar de fiets is nog altijd de arme rakker.

Geen beleid, geen visie, geen actie. Wegen worden nog altijd heraangelegd zonder fatsoenlijke fietspaden en als fietser rijden we tussen de tramrails! Dit kan niet meer. Het excuus dat Ukkel heuvelachtig is geldt niet meer met de elektrische fietsen.

Als CD&V Ukkel willen we dit beleidsmatig aanpakken. Samen met de buurtbewoners moeten we de fietstrajecten identificeren zodat iedereen veilig naar werk, school of voor plezier kan rijden. Fietspaden moeten systematisch worden ingebouwd in nieuwe wegen. We willen samen de fiets koning maken, ook in Ukkel.

CD&V Ukkel: Damien Angelet, Charles-Eric Vilain XIIII, Rainier Reekmans, Christoph Klenner

bottom of page