Bianca Debaets en Alex Puissant kandidaten voor een Brussel met ambitie

February 1, 2018

CD&V en cdH trekken samen naar de gemeenteraadsverkiezingen in de stad Brussel. “We willen de troeven van Brussel beter benutten”, aldus Bianca Debaets. “Er moet een andere manier van besturen komen in de stad. Ik wil werken aan een Brussel dat ambitie toont. We willen de Brusselaars weer trots maken op hun stad”. 

 

Voormalig VRT journalist Alex Puissant versterkt de CD&V afdeling. “Ik stel me kandidaat bij de verkiezingen en wil tonen dat je de stad ook respectvol en in overleg met de bewoners kunt besturen. Ik woon al meer dan veertig jaar in Brussel. Ik hou van deze stad en wil als actief pottenkijker mijn steentje bijdragen”, vertelt Alex Puissant.

 

De komende maanden zullen Alex en Bianca de Brusselaars opzoeken om te luisteren wat hen bezighoudt. Ontdek op deze website waar Bianca Debaets voor staat.

 

Lees hier het interview met Bianca en Alex zoals het in BRUZZ magazine verscheen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Minister Dalle ondersteunt experimentele Brusselse jeugdprojecten

January 15, 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square